Wie zijn wij:


MW-Techniek is opgericht in 2008 en sinds die tijd werkzaam in diverse industriƫle sectoren en ook in particulier sector. Tevens verrichten wij werkzaamheden voor overheid en semi overheid instanties.

Werkzaamheden bestaan uit inspectie van installaties, pompen onderhoud, toezicht houder werk, constructie management en complete onderhoud en inspectie programma's maken en toepassen indien gewenst. 


Wat kunt U verwachten:

Bij een eerste afspraak komen wij op locatie en maken een inventarisatie en bespreken wat u gedaan wilt hebben en hoe, aan de hand van uw informatie gaan we hiermee aan het werk en maken een op maat plan voor uw organisatie. Indien er geen plan of know-how aanwezig is van uw kant, dan proberen wij u zo goed als mogelijk voor te lichten, zodat u daarna een besluit kunt nemen over de vervolgacties.


Hoe werken wij:

Als we op locatie zijn doen wij inspectie en/of onderhoud en rapporteren aan u volgens onze checklist die wij hanteren. Deze wordt tijdens of na het werk aangepast aan uw installatie indien nodig, zodat u een op maat gemaakt rapport krijgt van de installatie.

Indien er gebreken worden geconstateerd, dan worden die ter plaatse of naderhand besproken om te kijken hoe we deze kunnen corrigeren. Wij zullen nooit zelf iets repareren, zonder een akkoord van uw kant. Ook hierover kunnen we afspraken maken uiteraard.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande een vraag of opmerking hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via de contact pagina of even bellen met 06-12665608.